Gebruik van huur portofoons

Of u nou alleen snel contact wilt onderhouden met een klein groepje mensen of dat er meerdere groepen onderling moeten kunnen communiceren tijdens een groot evenement als een festival indien nodig denken wij graag met u mee. Bijvoorbeeld welke disciplines zijn er en wie moet met wie kunnen communiceren? Hoe stemmen wij de kanalen van de verhuur portofoons op af. Desgewenst krijgt u de portofoons per discipline apart geprogrammeerd en gemarkeerd zodat iedereen over de juiste portofoon toebedeeld krijgt.

Het kanaal dat gebruikt wordt voor de runners van de kassa’s hoeft bijvoorbeeld niet voor de mensen van de artiestenbegeleiding beschikbaar te zijn.

Kijk hier voor meer informatie over portofoons

Vraag een portofoonverhuur offerte aan of kijk hieronder voor een opsomming van gebruikers en soorten evenementen waar onze huur portofoons door gebruikt zijn:

Beveiligings portofoons

Heeft u een groter beveilingsopdracht waar u tijdelijk extra personeel moet inhuren? U kunt dan bij ons (extra) portofoonshuren voor uw personeel. Wij beschikken over moderne Motorola portofoons met extra goede Motorola accu’s voor een lange levensduur en portofoon oortjes (luxe twee draads type).

Denk bijvoorbeeld aan portofoons voor evenement beveiliging of persoonsbeveiliging. Wilt u liever portofoons kopen? Dat kan natuurlijk ook neem even contact op voor een goede portofoonofferte en goede service.

Evenement productie

U organiseert evenementen en u wilt tijdens de opbouw snel en eenvoudig met uw collega’s en onderaannemers communiceren om alles in goede banen te leiden? De brengen wij eerst een aantal portofoons voor gebruik tijdens de opbouw. Op de showdag zelf of de dag ervoor brengen wij dan extra portofoons voor de extra beveiliging, runners, horeca, kassa’s (met afgeschermd kanaal), centrale post, artiestenbegeleiding, ehbo en verkeersregelaars.  Zo blijft u aan het roer en kunt u snel contact opnemen met een ieder.

Na afloop van de showdag of showdagen halen wij het grootste deel van de portofoons weer op en laten een klein deel achter voor de demontage van het evenement. Op de allerlaatste dag halen wij het laatste deel van de portofoons weer bij u op. Of het nou om grote of kleine aantallen portofoons gaat wij voorzien u graag. Bij grote aantallen graag van te voren reserveren.

Portofoons voor verkeersregelaars

Heeft een voor portofoons nodig voor groter project? Dan kunt u terecht bij ons voor huur van goede digitale Motorola portofoons. Grote of kleine aantallen zijn geen probleem (in de zomer wel tijdig reserveren)

Hieronder een lijst van evenementen en activiteiten waar portofoons veelvuldig gebruikt worden

=======================================

Dance events

EHBO

Bijeenkomsten, Beurzen en congressen

Festivals

Televisie opnames

Film opnames (tv en filmproducties)

Ordedienst bij demonstratie

Sinterklaas intocht

Sinterklaas ordedienst

Tour de France Utrecht 2015

Catering bedrijven

Feesten

Sportwedstrijden in het algemeen

Hardloopwedstrijd

Obstacle run wedstrijd

Motorsport wedstrijd

Auto races

Markten en braderieën

Winterfair

Lentefair

Zomerfair

Carnaval

Recreatie terrein

Theater

Schouwburg

===========================

Vraag een portofoonverhuur offerte aan

Of lees meer over portofoonverhuur online

Dichtbij portofoons huren? Wij zitten in midden Nederland bij Utrecht

Professionele digitale storingsvrije portofoons huren? Huur onze Motorola verhuur portofoons