PORTOFOON ACCESSOIRES huren

Oze portofoons zijn uit te rusten met diverse type accessoires zoals; microfoons, headsets en draagmiddelen.

Portofoons met schoudermicrofoon huren

Een portofoon accessoires is bijvoorbeeld een schoudermicrofoon die je op je schouder kan dragen terwijl je de portofoon aan je broekriem draagt.  Je hoeft niet iedere keer de portofoon te pakken om te spreken. Praten doe je gemakkelijk door de zendtoets op de microfoon op je schouder in te drukken en erin te praten. De microfoon beschikt ook over een luidspreker, hierdoor het je het geluid dicht bij je oor.

De schoudermicrofoon wordt ook wel vuistmicrofoon of Remote Speaker Microphone genaamd (RSM).

U kunt bij ons portofoons met schoudermicrofoon huren

Portofoon-schoudermicrofoon

De zendtoets op portofoon of accessoire wordt ook PTT genoemd na de Engelse woorden Push To Talk

Portofoon met portofoon-oortje huren

Een ander veel gebruikt portofoon accessoire is het portofoon oortje. De meeste mensen kennen dit wel als het krulslangetje achter het oor.  Er worden diverse namen voor dit type accessoire gebruikt: gewoon portofoon oortje, oordopje, in-ear, recherche oortje, surveillance oortje.

Het portofoon oortje dat u bij ons huurt heeft een naast het krulslangetje en oordopje een aparte microfoon gecombineerd met de zendtoets. De gecombineerde microfoon met zendtoets kan op het revert gespeld worden. Dit type portofoon accessoire wordt ook wel eens een undercover portofoons oortje genoemd. Maar echt under cover is dat oortje niet omdat je het slangetje en het oordopje wel ziet zitten. Het oortje valt wel minder op en kan redelijk discreet gebruikt worden. Wilt een echte undercover portofoon accessoire die je niet ziet? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

De portofoon oortjes die u bij ons huurt zijn altijd voorzien van nieuwe schone oordopjes.

portofoon oortje - accessoire

Portofoon met heavy-duty headset headset huren

Een heavy-duty headset is een grote hoofdtelefoon met microfoon voor de mond. Deze portofoon headset geeft een demping van het omgevingsgeluid van 20dB waardoor de portofoon zelfs in een lawaaiige omgeving goed te horen en verstaan blijft. De microfoon zit dicht bij de mond waardoor anderen u ook goed kunnen blijven verstaan als u terugpraat vanuit de lawaaiige omgeving.

Voorbeelden van wanneer de heavy-duty portofoons headset wordt gehuurd is bijvoorbeeld tijdens een sportevenement. De wedstrijdleider in het lawaaiige startgebied draagt dan de headset waardoor hij of zij alle portofooncommunicatie goed mee krijgt. Maar ook technici tijdens concerten gebruiken een heavy duty headset met extra demping van het omgevingsgeluid.

Heavy-duty portofoon headset

Undercover portofoon oortje

Moet u zich under cover tussen publiek begeven? Wij beschikken over zeer professionele undercover portofoon oortjes. Dit type portofoon oortje is echt zeer discreet in het gebruik.

Neem contact op als u interesse heeft in het huren of kopen van portofoons met undercover portofoon accessoires. Wij beschikken over professionele inductielussen en oortjes.

Camera voor portofoonaansluiting

Deze camera is aan te sluiten  op onze Motorola portofoons dmv een spreeksleutelaansluiting en kan dienen om bewijs last te verzamelen en vast te leggen voor beveiligingsbedrijven. Camera beschikt over de volgende opties:

  • ingebouwde camera voor het opnemen van audio en video;
  • maken van foto’s;
  • IP 57
  • USB 2.0
  • GPS
  • Nightvision
  • Opnametijd van 5 uur op 1 batterij (1950mAH Lithium-ion Battery)
  • Groothoekbereik camera 14o graden
  • voor Tetra & analoog portofoons

portofoonverhuur-online.nlportofoonverhuur-online.nlportofoonverhuur-online.nl

PORTOFOON ACCU’s en ACCU LADERS huren

U ontvangt onze huur portofoons altijd met geladen accu’s.  Wij gebruiken originele Motorola accu’s voor onze verhuur portofoons. De meeste van onze verhuurportofoons zijn zelfs voorzien een extra goed type Motorola portofoon accu (Motorola Impres accu) die ervoor zorgt dat de stroomcapaciteit van de portofoon optimaal blijft. Een vol geladen accu van onze huur portofoons gaan een volle dag mee. De accu gebruiksduur is uiteraard afhankelijk van het gebruik van de portofoons. Om ondanks alles verzekerd te zijn van communicatie adviseren wij altijd om enkele extra accu’s te huren, bijvoorbeeld als de portofoons in de nacht per ongeluk aan zijn blijven staan.

Wilt meerdere dagen portofoons huren? Uiteraard is dat geen probleem. Om tussendoor de portofoon accu’s op te laden leveren wij hier professionele Motorola impres multiladers. Multiladers worden ook wel zesvoudige laders genoemd.  Inderdaad het woord zegt het al hiermee kunnen zes verhuur portofoons of de accu’s van de verhuur portofoons tegelijk opgeladen worden. De kans is groot dat u veel meer portofoons wilt huren, voor meedere dagen, geen probleem ook dan voorzien wij u natuurlijk van voldoende multiladers om de accu’s geladen te houden.

Offerte aanvragenOfferte is uiteraard geheel vrijblijvend.