portofoons voor industie logistiek en overheidPortofoons worden in de industrie gebruikt voor effectieve onderlinge communicatie. Denk bijvoorbeeld aan portofoon gebruik in de haven van Rotterdam (waar wij uiteraard klanten hebben). Ook worden portofoons gebruikt tijdens het laden en lossen van binnenvaart schepen.

Distributie centra kunnen bij ons terecht als het gaat om het aanschaffen van portofoons of het huren/leasen van portofoons. Bij distributie centra waar wij al geleverd hebben is efficiƫntie behaald doordat medewerkers beduidend minder lopen om elkaar te spreken of vragen te stellen.

De overheid kan bij ons terecht voor het tijdelijk huren van portofoons voor bijvoorbeeld een oefening of een groot evenement. Neem contact op voor het huren van C2000 portofoons, ook die kunt u bij ons huren (alleen serieuze aanvragen van OOV worden behandeld).

Portofoons zonder investering?digitale-portofoonverhuur-online

Wij verzorgen de portofoons en het portofoon netwerk voor u!

U heeft portofoons nodig maar u wilt niet de eigenaar zijn en er geen kennis van hebben en volledig ontzorgd worden? Neem contact op voor het huren/leasen van portofoons. Portofoons leasen voor voetbalstadions, theaters, evenementenhallen, parkeergarages, bioscopen.

Vehuur portofoons netjes bezorg in krat